Wie verkoopt cv-ketels en installeert deze voor mij?

cv-ketel kopen

Als je zelf handig bent en de cv-ketel zelf gaat installeren is kopen via het internet meestal de beste optie omdat je dan de laagste prijs kunt krijgen.

Wanneer je de cv-ketel wilt laten installeren door een installateur zal je moeten kiezen: een cv-installateur uit de buurt of iemand inhuren via het internet? De installateur "om de hoek" is wel makkelijk, zeker als er later problemen zijn, maar de vraag is: is hij goed? Deze vraag geldt natuurlijk ook voor iedere cv-installateur ook die je via een webshop benaderd. Ga dus altijd na, door te zoeken op de naam van de cv-installateur op het internet, of er positieve dan wel negatieve recensies zijn. Vraag ook eens mensen in je omgeving wat voor ervaring die hebben met cv-installateurs.

Een optie is om de cv-ketel te laten installeren door een goedkope installateur en na installatie geef je de ketel in onderhoud bij een cv-installateur bij jou in de buurt.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

home­

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is, alleen je te informeren.

ik heb het gelezen